top of page

Tan Delta Systems Ltd

Tan Delta Systems Ltd je kompanija s desetogodišnjim iskustvom u razvoju tehnologije analize ulja u stvarnom vremenu i ekspertizom u analizi održavanja opreme.

Njihova FSH tehnologija kombinira visoko preciznu (0.001%) elektro-kemijsku analizu ulja s inteligentnom analizom podataka koja omogućuje detektiranje, mjerenje i interpretaciju promjena stanja ulja te statusa i životnog vijeka opreme u stvarnom vremenu. FSHTM tehnologija omogućava uvide visoke točnosti, jasnoću i pouzdanost. Drugim riječima, sve je detektirano – ništa nije ispušteno.

Kao rezultat navedenog klijenti mogu očekivati značajno povećanje intervala između održavanja (obično do 50%), trenutno smanjenje proizvodnih troškova i izbjegnute kvarove. Druge dobrobiti uključuju i smanjenu upotrebu ulja kao i manjak potrebe za ispitivanjem kvalitete ulja.

Proizvodi su prilagodljivi, podesivi i mogu se instalirati na bilo kakvu opremu koja koristi bilo kakav tip ulja – motore, reduktore, hidrauličke pogone (sa mineralnim ili sintetičkim uljem) itd.

FSH se lako integrira u postojeći monitoring i upravljanje zbog mogućnosti višestrukog izbora izlaznih jedinica koje uključuju standardne industrijske i komercijalne jedinice.

tandelta_edited.jpg
bottom of page