top of page
Dvogredne mosne dizalice za dvostruko jače terete
double_girder_-_s_dva_mosta (2).jpeg

Osnovne karakteristike

  • nosivost do 120 t

  • rasponi do 40 m (ovisno o nosivosti)

  • lako dodavanje dodatnih mogućnosti

  • moguće velike brzine vožnji mačke i mosta

Opis

Ako trebate transportirati teške terete do 120 t i pokrivati velike površine, tada su ABUS mosne dizalice s dva glavna nosača (često zvane dvogredne mosne dizalice) vaš prvi izbor. Kao i sve ostale ABUS dizalice, odlično se uklapaju u razne građevinske konstrukcije (nove ili postojeće) zahvaljujući raznim mogućnostima spoja glavnih i bočnih nosača. ABUS mosne dizalice s dva glavna nosača trajno jamče visoku funkcionalnost, fleksibilnost i lakoću rukovanja.

Dodatno, ABUS komponente i pribor nude široki izbor opreme za dizalične primjene. ABUS mosne dizalice s dva glavna nosača tipa ZLK imaju zavarene kutijaste nosače. Svi dijelovi glavnih i bočnih nosača računalno su optimirani kako bi se postigle dobre radne osobine i mala vlastita masa, a što u konačnici smanjuje troškove upotrebe i održavanja.

ABUS mosne dizalice s dva glavna nosača dostupne su za raspone do 40 m i pružaju mogućnosti za specijalne zahtjeve kao npr. veće brzine vožnje, servisne platforme i hodne staze, dodatne mačke i vitla itd.

bottom of page