top of page
ABUS mosne dizalice (kranovi) s jednim glavnim nosačem
(jednogredne mosne dizalice)

Osnovne karakteristike

  • Nosivost do 16 t

  • Rasponi do 39 m (ovisno o nosivosti)

  • Optimalna visina ugradnje za svaku halu

  • Najviša moguća pozicija kuke

Opis

ABUS mosna dizalica (kran) s jednim glavnim nosačem (često zvana jednogredna mosna dizalica) naša je fleksibilna dizalica za gotovo svaku primjenu. Čak i u halama s niskim stropom, postižu se efikasna rješenja tokova materijala za terete do 16 t i raspone do 39 m. To omogućava optimalnu iskoristivost postojećeg prostora i može smanjiti troškove gradnje.

ABUS mosna dizalica (kran) s jednim glavnim nosačem prilagođava se prostoru zahvaljujući raznim mogućnostima spoja glavnog i bočnog nosača. Spoj pod brojem 3 predstavlja optimalno rješenje za nove hale. Ukoliko je glavni kriterij visina dizanja, tada je mosna dizalica tipa ELS s bočno montiranim vitlom najbolji izbor.

Mosna dizalica s jednim glavnim nosačem također je dobar izbor za specijalna rješenja: široki izbor ABUS dodatne opreme i komponenata nudi velike mogućnosti za zadovoljenje specijalnih zahtjeva.

ELV mosne dizalice imaju glavni nosač izrađen od valjanog čeličnog profila dok su glavni nosači dizalica tipa ELK i ELS izrađeni kao zavareni kutijasti nosači otporni na uvijanje.

bottom of page